Som una cooperativa d’instal·ladors, sorgida a finals del 2016 de la unió de treballadors i autònoms amb anys d’experiència en el sector de les reformes, la instal·lació i el manteniment elèctriques, d’aigua, gas, climatització i renovables.

El nostre objectiu és donar un servei d’alta qualitat a un prou raonable, evitant el tracte amb contractistes i intermediaris innecessaris. Tot plegat, sota una organització horitzontal i igualitària que intenta respectar la conciliació dels treballadors i les seves famílies.

Defensem una forma de treball més sostenible, prioritzant les reparacions i instal·lacions dins la nostra àrea de proximitat. Impulsant així les energies renovables i l’estalvi d’energia dels nostres projectes.

Treballem en instal·lacions foto tèrmiques arreu de Catalunya i disposem d’una recuperadora de gasos fluorats per a reutilitzar-los en la instal·lació d’aparells climatitzados per no contribuir més a l’expansió del forat a la capa d’ozó.

Disposem dels carnets d’instal·ladors autoritzats REBT per a instal·lacions elèctriques, RITE per instal·lació i manteniment de calefacció, climatització, ventilació i energia solar tèrmica, el IG II per a instal·lacions de gas i el carnet de manipulació de GASOS FLUORATS per a màquines que en contenen.